samenwerken met Als herboren

Ik ben Tamara van den Berg, branding specialist voor de ambitieuze ondernemer die online zichtbaarder wil zijn om zo nieuwe klanten aan te trekken. Iedereen wil gezien worden. En we hopen allemaal op nieuwe en leuke klanten. Ook als je niet graag vooraan staat of een kleinere ondernemer bent zonder een groot marketingbudget. Daarnaast willen we dat de bedrijven waar we mee in zee gaan, eerlijk, open en oprecht zijn en doen wat ze zeggen. Dat is naar mijn mening de echte reden waarom klanten jou uitkiezen. Het is dus noodzakelijk dat je dit ook online laat zien! Ik ben ervan overtuigd dat je dit kan bereiken door consequent en consistent te zijn in je visuele uitstraling on- en offline, in je tone of voice en de interactie die je aangaat met je klanten.

 

In de afgelopen jaren ben ik erachter gekomen dat een frisse blik van buitenaf wonderen doet. Ook ik ben in de fout gegaan. Jarenlang was ik aan het aanmodderen: denken – of eigenlijk hopen – dat ik het allemaal zelf kon. Gelukkig heb ik inmiddels een aantal sparringpartners gevonden die mij zo nu en dan richting geven op de gebieden waar ik zelf niet zo goed in ben. Voor de branding van een onderneming geldt eigenlijk hetzelfde. Heb je niet genoeg tijd, kennis of zin om bezig te zijn met het ontwikkelen van je merk en je online zichtbaarheid? Zoek dan iemand die je hierbij kan ondersteunen of het misschien wel helemaal uit handen kan nemen. Dat geeft zo veel rust!

 

Die rust geef ik je graag. En nog meer dan dat: samen geven we je bedrijf een duidelijk en herkenbaar gezicht. Een onderneming met een heldere persoonlijkheid leidt tot meer verbinding met je doelgroep, meer klanten die echt bij je passen en meer plezier. Een leukere manier van ondernemen is er niet, toch?

 

Je kan bij mij terecht voor:

  • branding sessies die je meer inzicht en focus geven in jezelf en je onderneming;

  • een logo- en huisstijlontwerp dat past bij het merk dat je bent;

  • een herkenbare, effectieve  en functionele responsive website;

  • alle merkonderdelen die je nodig hebt om je zichtbaarheid te vergroten;

  • ondersteuning  bij het positioneren van je merk op sociale media.

 

Ik zou het leuk vinden om het branding en design proces met je te beginnen.


Tamara van den Berg

Branding specialist & grafisch ontwerper

 

Wil jij ook je bedrijf positioneren als een sterk merk?

Ben je benieuwd of ik je verder kan helpen?
Heb je een vraag of wil je graag een gratis intakegesprek inplannen?

Laten we dan kennismaken en neem contact met mij op!