REFERENTIES

Ben je benieuwd welke ondernemers je voor gingen? Op deze pagina vindt je een aantal referenties van ondernemers die mij hebben ingeschakeld voor het ontwikkelen van hun personal- & visual brand. 

 

Sylvia van Enter  |  Voedings- & lifestylecoach bij Boon by Sylvia

"Samenwerken met Tamara betekent op heel plezierige wijze samen resultaten halen. Ze ziet veel mogelijkheden om prospects en klanten te binden en te boeien. Ze kan out of the box denken waarmee ze mij op een positieve manier heeft verrast. Haar kracht ligt in het  luisteren naar ideeën en wensen, en díe kunnen vertalen naar een logo en een strategie. Tamara bewaakt het proces en zorgt dat het project binnen de lijnen blijft. Haar flexibele houding en haar open mind maken samenwerken tot een succes. Ze geeft eerlijk haar mening en doet wat ze belooft."

Jan Wolsing  |   Reflexief

"Tamara is uitstekend in staat om de vertaalslag te maken van de doelen en intenties van onze stichting naar een ontwerp voor de folder en de website. In de samenwerking blijkt dat uit de creativiteit in het ontwerp van zowel logo,  folder als website. Tamara denkt mee over de boodschap die we wilden communiceren, tevens is ze goed in het suggereren van opties. Naast het luisteren naar feedback en opmerkingen van onze kant neemt Tamara eigen ongevraagde initiatieven in het vormgeven van een en ander ( zoeken van passende foto’s en quotes, geven suggesties voor schrijven van teksten enz.). Afspraken  worden op tijd worden nagekomen, duidelijke offertes gemaakt en meerkosten vooraf aangegeven. Tamara is voortreffelijk in staat om een haalbaar tijdtraject ten aanzien van het halen van de deadlines voor de folder en de website uit te zetten. Kortom een persoon waarvan je weet waaraan je toe bent, die duidelijk is over wat wel en niet haalbaar is en prettig om mee samen te werken."

René Janssen  |  Adviseur, trainer & coach bij Performance Company

"Performance Company wilde een stap vooruit zetten. Tamara heeft mij richting gegeven op een rustige, doordachte en overtuigende manier. Vanaf het eerste contact was er een grote betrokkenheid bij Performance Company. Met een verfrissende en vernieuwende blik komt Tamara met nieuwe ideeën. Ik zou nooit denken aan een videoblog, maar na de gesprekken met Tamara is het niet meer dan een  logische stap vooruit voor Performance Company. "  

Karin van Schaik  |  Brandmanager bij Gispen

"Samenwerken met Tamara vinden wij al jaren heel plezierig. Ze heeft aan een half woord genoeg en levert vlot de kwaliteit die we zoeken. Ze is professioneel, flexibel, creatief, (typo)grafisch sterk, levert consistente kwaliteit, denkt mee en geeft op een prettige manier goed (gevraagd en ongevraagd) advies. Met de brochures voor 'Zinnig zitten' heeft ze een frisse nieuwe stijl neergezet die nu de basis vormt voor de meeste (print) communicatiemiddelen van Gispen. "  

Floortje Agema  |  Stichting Wereldlichtjesdag Nijmegen

"Voor Stichting Wereldlichtjesdag Nijmegen heeft Tamara zich zonder aarzeling belangeloos ingezet. Met rust, overzicht en enthousiasme heeft ze geholpen om de Stichting een professioneel en warm "gezicht" te geven in alle papieren uitingen (posters, uitnodigingen etc). Tamara had niet veel woorden nodig om te snappen welke uitstraling passend is voor een stichting die zich richt op mensen die een kind verliezen.  Heel fijn om met Als herboren te werken!"

Paola Vasters  |  Industrieel ontwerper bij Kikke & Hebbe

"Onlangs heb ik mijn huisstijl laten ontwerpen door Als herboren. De samenwerking was erg prettig! Tamara begreep precies wat ik wilde en heeft dit vertaald in een mooi  concept en een prachtig eindresultaat. Mijn nieuwe bedrijf heeft de hippe en frisse identiteit en uitstraling gekregen waar ik naar op zoek was. Ik krijg erg veel complimenten over mijn huisstijl en regelmatig vragen waar ik het heb laten maken." 

Claartje ten Have |  Interieurontwerper & fotograaf bij Studio Moj

"Als herboren heeft in een korte tijd mijn website vorm kunnen geven op een manier zoals ik voor ogen had: een heldere en frisse lay-out en een overzichtelijke navigatie. De communicatie met Tamara verliep prima, wensen en aanpassingen werden snel en accuraat doorgevoerd waardoor er binnen no-time een professionele website online stond."

Klaas Aalbers  |  Manager Sales and Organisation bij Interior Impact

“Als herboren reageert snel en is flexibel en dat is voor ons erg belangrijk. Tamara is goed in staat om onze identiteit te vertalen naar de verschillende communicatievormen. Door haar professionele insteek en oplossingsgerichtheid is het ideaal om met haar te werken. Zij is goed in staat om voor ons een compleet beeld te creëren.”

Kim Norde  |  Marketing manager bij T Comm Telematics

"Tamara komt met ontwerpen die verrassen en bij de organisatie passen. Bij alle opdrachten denkt ze mee om tot het beste resultaat te komen. Tamara werkt snel en toch altijd zorgvuldig. Haar inzet en servicegerichtheid maken de samenwerking erg prettig."

René Mensink  |  Interieurarchitect

"Tamara heeft mij aangezet om de sociale media te gaan gebruiken. Deze ervaring heeft ertoe geleid dat ik beter begreep wat bij mij paste. Ik maak zo op verschillende media een mooie kaart van wat mij inspireert, wat ik heb gerealiseerd en wat ik leuk vind. Vele ervaringen welke ik graag deel;  zo ook met Tamara. Zo inspireren we elkaar."