Het branding & design proces

Jouw merk is een investering voor de toekomst, maar je wilt natuurlijk wel weten wat je te wachten staat voordat je deze investering maakt. Heel begrijpelijk! Dit krijg je:

Stap 1: INTAKEGESPREK

Ik nodig je uit voor een gratis kennismakingsgesprek om elkaar te ontmoeten. Wel belangrijk om te weten of we een klik hebben voordat we gaan samenwerken, vind je niet? We bespreken dan ook gelijk je wensen en behoeften wat betreft branding en design. 

Stap 2: JE MERKENPLAN EN PAPIERWERK

Op basis van ons intakegesprek maken we een overzicht van welke merkonderdelen van cruciaal belang zijn voor de ontwikkeling van je merk. Ik stuur je een digitale factuur die gelijk ook ons samenwerkingscontract is. Stuur dit bestand ondertekend terug, betaal de factuur en ik neem vervolgens contact met je op voor een afspraak.

Stap 3: BRANDING, TERUG NAAR DE BASIS

We gaan helemaal terug naar de basis. Inzicht krijgen in wie je bent als ondernemer, waarvoor je staat en hoe je jezelf als merk in de markt zet. Welke boodschap heb je als ondernemer? Waar is je doelgroep? En wat is je toegevoegde waarde? Als je dit weet, dan kun je een succesvol merk opbouwen. 

Stap 4: DESIGN

Zo! We weten nu wie je bent en waar je voor staat. Het is het tijd om dit te vertalen naar een visuele identiteit: een krachtig logo, een huisstijl die klopt tot de laatste pixel of een heldere en functionele website. Je krijgt twee revisie rondes om ervoor te zorgen dat alles perfect en in lijn is met je merkstrategie.

Stap 5: LIVE!

Nu heb je alles in handen om Nederland te veroveren met jouw merk en de klanten aan te trekken waar jij blij van wordt. Ik zorg ervoor dat je alle merkonderdelen hebt en dat je weet hoe je je website kan onderhouden. Je bent klaar om te laten zien wie je bent en wat je te bieden hebt! 

Het branding & design proces starten

En? Ben je klaar voor de volgende stap? Vul hieronder je gegevens in en ik neem binnen twee dagen contact met je op voor het maken van een afspraak.

Naam
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Emailadres
Website
Korte introductie van je bedrijf