expertise

Jij hebt de kennis van je eigen onderneming in huis, Als herboren beschikt over de kennis van het neerzetten van een sterk merk. Samen brengen we je visie tot leven en creëren we een merk dat aansluit wie jij bent als ondernemer en die jou verbindt met je doelgroep! Dit zijn de gebieden waarmee ik je kan helpen:

 

BRANDING

Neem jezelf als ondernemer eens onder de loep, zodat je kunt gaan bouwen aan je merk.
Welke boodschap wil je overbrengen? Waar is je doelgroep? En wat is je toegevoegde waarde? Als je dit weet kan je veel plezieriger en succesvoller ondernemen. Afhankelijk van je behoeften plannen we een aantal sessies in om de basis van jouw merk neer te zetten.

LOGO- & HUISSTIJL  DESIGN

Een logo en huisstijl zijn een glasheldere spiegel van wie jij als ondernemer bent. Weten waarvoor je staat is één ding, maar het ook echt uitstralen is een vak apart! Ik vertaal je visie naar een visuele identiteit: een krachtig logo en een huisstijl die klopt tot de laatste pixel. 

WEBSITE DESIGN & CMS

Achter iedere succesvolle website zit een goed doordachte strategie. Als je online de verbinding vindt met je doelgroep, word je ook in real life meer zichtbaar en sneller herkend. Ik vertaal je merk naar een herkenbare en functionele responsive website, zodat je op elk apparaat goed zichtbaar bent.

BRANDING SUPPORT

Het promoten van je merk en verbinding maken met je doelgroep op sociale media kost tijd. Veel tijd. Zeker als je niet precies weet waar je moet beginnen en dus ook een duidelijke strategie ontbreekt. Met de ondersteuning van Als herboren wordt het een stuk leuker en effectiever! 

HET BRANDING & DESIGN PROCES STARTEN

En? Ben je klaar voor de volgende stap? Vul hieronder je gegevens in en ik neem binnen twee dagen contact met je op voor het maken van een afspraak.

Naam
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Emailadres
Website
Korte introductie van je bedrijf