ondernemers helpen om succesvoller te ondernemen

Een frisse blik van buitenaf doet wonderen. Hier ben ik zelf achtergekomen. Wat ik namelijk lang deed als ondernemer, was aanmodderen: denken – of eigenlijk hopen – dat ik het allemaal zelf kon. Tot je blinde vlekken ontwikkelt en genadeloos tegen je eigen grenzen aanloopt.

 

Enorm zonde. Succesvol ondernemen kan ook zónder te ploeteren.

Daar geloof ik in, daarom ben ik in 2009 met Als herboren gestart. Als strategisch meedenker, branding specialist en grafisch ontwerper help ik ondernemers meer vanuit zichzelf te ondernemen. Waarom? Omdat mensen zaken willen doen met mensen. Ik help je om jezelf neer te zetten als eigen merk, met een duidelijk en herkenbaar gezicht. Een onderneming met een duidelijke persoonlijkheid zorgt voor meer plezier én klanten. Over persoonlijk gesproken: mijn naam is Tamara, aangenaam!

 

Allereerst: ik ben verslaafd aan dingen uitpluizen.

Dat begon al op de basisschool. Als we een werkstuk moesten maken, kon ik niet wachten om naar huis te gaan om álles over mijn onderwerp te weten te komen. Die drang is nooit overgegaan, ik vind het nog steeds mooi om het waarom achter alles en iedereen te ontdekken. Het is de basis – en een ondernemer kan niet zonder. Die basis ben jijzelf: een sterk merk zoek je namelijk niet, dat ben je. Daarom leg ik met Als herboren de nadruk op branding: samen ontdekken we wie je bent, wat je te bieden hebt en welke visuele identiteit daarbij hoort.

 

Zo word je zichtbaar, als mens en als merk. Dat zorg voor meer bereik, meer verbinding met je doelgroep en meer klanten die echt bij je passen. Een leukere manier van ondernemen is er volgens mij niet.

 

Je kunt bij mij terecht voor:

 

Benieuwd naar meer?

Laten we dan kennismaken! Ik hoor graag wat je vraag is: bel of mail gerust.

Lees ook eens de ervaringen van de ondernemers die je voor gingen!